XXIII SUOMEN NATURISTIPÄIVÄT

KRISTALLIRANTA 2.8-4.8.2024

 

YHTEYSTIEDOT

Suomen Naturistiliitto ry:n yhteystiedot (kaikki Kristallirannan lomakylän majoitusvaraukset ajalle 2.8-4.8.2024 on tehtävä Suomen Naturistiliiton kautta):

 

Kristalliranta sijaitsee Säkylän Pyhäjärven rannalla noin 62 km päässä Turusta, 197 km päässä Helsingistä, 110 km päässä Tampereelta ja 80 km päässä Porista. Käytännössä puolet Suomen asukkaista asuu 200 km säteellä Kristallirannasta.

Kristallirannan yhteystiedot:

                                               

Kuva: Suurenna kuva, niin näet pääteiden numerot paremmin.

Karttalinkki Kristallirantaan (Google maps)

KULKUYHTEYDET

Saapuminen julkisella liikenteellä:

Kaikista edellä mainituista paikoista pääsee perille myös bussiyhteyden avulla, sillä Turku-Säkylä-Eura-Pori Express-pikavuorobussit kulkevat suoraan Kristallirannan ohitse ja pikavuoropysäkki on ihan Kristallirannan kohdalla kumpaankin suuntaan mentäessä (Turusta päin tultaessa pysäkki Nummioja P ja Porista/Säkylästä päin tultaessa Nummioja E; hinta on vaihteleva mm. varausajankohdan mukaan, noin 10 euroa / suunta). Muilta paikkakunnilta on liityntäbussiyhteydet joko Turun tai Rauma - Eura - Huittisen kautta. Kesän 2024 aikataulut näkee sivulta www.matkahuolto.fi heti, kun ne on julkaistu.

HUOM! Jos tulet kauempaa Kristallirantaan ja saavut loppumatkan bussilla Turusta, niin huomioi, että vaikka Turussa linja-auto- ja rautatieasema ovat samassa kaupunginosassa, niin niiden välinen etäisyys on kuitenkin noin 800 m. Täten jos saapuu Turkuun jo valmiiksi bussilla, niin vaihto Kristallirannan suuntaan on kätevämpää kuin junalla tultaessa.

Ohessa karttakuva Turun keskusta-alueesta.

Saapuminen Kristallirannan kohdalla.

Saapuminen omalla autolla Helsingistä (kokonaispituus 197 km, oletus ajoaika 2 h 21 min):

 

Saapuminen omalla autolla Porista (kokonaispituus 80 km, oletus ajoaika 1 h 1 min):

 

Saapuminen omalla autolla Tampereelta (kokonaispituus 110 km, oletus ajoaika 1 h 27 min):

 

Saapuminen omalla autolla Turusta (kokonaispituus 62 km, oletus ajoaika 46 min):